Ja varför krångla till det? Det finns internetnicks, smeknamn, öknamn och allt möjligt. Jag är son, make, husse, vän, bror, kollega med mera till flera. Men när det kommer ner till minsta gemensamma nämnare i allt detta kommer man fram till Kent helt enkelt. Bara Kent. Och det är det bloggen ska vara. Inte Lord K. Inte Kindtand. Inte something cool in the title... Bara Kent.


måndag 23 augusti 2010

Hemma igen

Nu är vi hemma från Bornholm. Det har varit en lugn och skön vecka borta från allt med min älskling. Bornholm är en fantastisk ö som har allt. Vi har varit på gamla medeltida slottsruiner, järnåldersutgrävningar, mysiga restauranger, trånga gator kantade av korsvirkeshus och en härlig sandstrand som var hur skön som helst. Veckor kan gå för fort men denna gjorde på något sätt inte det och jag tror det är för att vi tog vara på varje ögonblick. Igår kom vi hem och idag hämtade vi katterna som också varit på hotell. Allt börjar bli som vanligt igen. Det går snabbare än man tror.

Ikväll kommer mina föräldrar på kaffe och jag har precis bakat en blåbärskaka. Nu ska jag fortsätta med min bok i några timmar. Men först: en foto över Gudhjems hamn. Inte byn vi bodde i men en vi besökte. Fotot togs när vi klättrade i klipporna intill hamnen.




2 kommentarer:

  1. Gudhjem är vackert. När jag var där gick jag vilse (men då var jag bara elva år gammal).

    I vilken by bodde ni?

    SvaraRadera
  2. Vi bodde i en by som heter Snogebaek. Den ligger nästan i sydöstra hörnet av bornholm.

    SvaraRadera