Ja varför krångla till det? Det finns internetnicks, smeknamn, öknamn och allt möjligt. Jag är son, make, husse, vän, bror, kollega med mera till flera. Men när det kommer ner till minsta gemensamma nämnare i allt detta kommer man fram till Kent helt enkelt. Bara Kent. Och det är det bloggen ska vara. Inte Lord K. Inte Kindtand. Inte something cool in the title... Bara Kent.


lördag 6 augusti 2011

Geocaching

Jag laddade ner en app för några veckor sedan. En app för geocaching. Genom karta och kompass/GPS skall man finna små behållare med en liten logg i. Det kanske låter trivialt, men man upptäcker sidor av sin hemstad eller andra städer som man vanligtvis aldrig skulle upptäckt eller lärt sig. Och så får man sig en ordentlig promenad också. Jag och Leona har varit ute i två timmar. Under den tiden har vi varit i krokarna runt Helsingborgs gamla lasarett, även kallat Himmelriket. Vi har varit och lärt oss om 1800-talets arbetar och gesällkvarter och avslutat letandet vid Kärnan.

Vi glömde ta med oss penna. Om ni ska prova är det en bra sak att ha med sig. Och någonting att dricka. Vi stannade vid en affär halvvägs och köpte förfriskningar.

Läs mer om det här: Geocaching

Det kommer bli en hel del upptäckande och "skattletande" i krokarna. Helt plötsligt fick promenader eller löprundor för den delen en portion utmaning i sig.

Följ min blogg med bloglovin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar