Ja varför krångla till det? Det finns internetnicks, smeknamn, öknamn och allt möjligt. Jag är son, make, husse, vän, bror, kollega med mera till flera. Men när det kommer ner till minsta gemensamma nämnare i allt detta kommer man fram till Kent helt enkelt. Bara Kent. Och det är det bloggen ska vara. Inte Lord K. Inte Kindtand. Inte something cool in the title... Bara Kent.


måndag 12 september 2011

Ett musiktips att ta till sig.

En av de saker jag verkligen lusläser i tidningen Dagens Arbete som kommer i brevlådan en gång i månaden är skivtipsen. Septembers utgåva gav många bra tips men ett av dem gav mer än vad det lovade.

Jag citerar: "Det tog åtta år för Welch och hennes partner Dave Rawelings att få ihop detta album. Den väntan var väl värd. Få kan uppdatera det gamla Amerikas musik som Welch. Hon slungar oss tillbaka till en tid med jord under naglarna och där drömmar väcktes i speglingen av en djup källa i skogen. Låt oss inte få vänta åtta år på nästa."

Visst... Det låter ju bra. Men alla med spotify kan snabbt ta reda på om det ligger något i det där. Och oj. Det är höstmys och americana. Det är gungstol och whiskey. Det är tumbleweeds och regn mot rutan. Det är gitarrplink och stämsång och alldeles alldeles underbart. Lyssna bara...


Nu vet du. Ta nu en filt, en soffa eller bekväm fåtölj, en bra stereo (eller en som knastrar lite grann för effektens skull), en whiskey eller ett glas vin eller envarm kopp te och tryck på den här länken: Spotifylista!

Följ min blogg med bloglovin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar