Ja varför krångla till det? Det finns internetnicks, smeknamn, öknamn och allt möjligt. Jag är son, make, husse, vän, bror, kollega med mera till flera. Men när det kommer ner till minsta gemensamma nämnare i allt detta kommer man fram till Kent helt enkelt. Bara Kent. Och det är det bloggen ska vara. Inte Lord K. Inte Kindtand. Inte something cool in the title... Bara Kent.


fredag 1 april 2011

Helgens händelser

Snart beger vi oss. Det blir en hel del förflyttning i helgen. Först ska vi köra till Höganäs för att ge en födelsedagspresent till min morfar. Därefter kör vi till Malmö. Leona har ärenden på biblioteket och efter det blir det middag på tusen2 följt av konsert. Jag fick biljetter till Pernilla Andersson i julklapp. Det ska bli kul.

Efter konserten kör vi till Kristianstad. Vi kommer sova hos Leonas syster och hennes familj. Där är det barnkalas i morgon eftermiddag. På söndag kör vi till Åhus för våra vänners sons dop. När det är döpt klart och festen efteråt är slut kör vi hem till katterna igen.

Vår vän Fia har lovat att ta hand om våra katter i helgen. Så de blir inte utan mat, vatten och kärlek. Nu har vi packat allt, bränt en ny skiva till bilen och ätit en god lunch. Här får ni smakprov på vad vi kommer höra ikväll:




Följ min blogg med bloglovin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar