Ja varför krångla till det? Det finns internetnicks, smeknamn, öknamn och allt möjligt. Jag är son, make, husse, vän, bror, kollega med mera till flera. Men när det kommer ner till minsta gemensamma nämnare i allt detta kommer man fram till Kent helt enkelt. Bara Kent. Och det är det bloggen ska vara. Inte Lord K. Inte Kindtand. Inte something cool in the title... Bara Kent.


söndag 11 juli 2010

Helguppdatering.




Fredag kväll var en bra kväll. Jag och Leona begav oss till el Greco för att lyssna på vänner till oss som spelade. Bandet heter Chuck & Yeager och är hur bra som helst. Hitta deras Myspace vetja. Ölen var kall och vädret var varmt och allt var kul. Efteråt begav en del av oss bort till Nick's. Det var kul men det var inte lika kul i går morse. Det åtgärdades dock med ordentlig frukost och kaffe. Leona jobbade så jag och Basse planerade för skattjakten. Det börjar arta sig.











Idag har vi varit igång med städning, bakning och matlagning hela dagen. Leona fyller år så det ska bli kalas. Hela lägenheten full med familj och vänner. Tur att man inte börjar jobba förrän klockan två imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar